AKCE školního roku 2013/2014

Mezinárodní den kuchařů -  26.10.2013 -9.00 - 18.00 ... na Václavském náměstí

akce je povinná pro všechny žáky výrobních oborů kuchař a cukrář

SOUTĚŽE

GASTRO JUNIOR

- regionální kolo 16. - 17. října 2013

- finále v Brně - 16. - 18. ledna 2014

Soutěž o nejlepší český houskový knedlík - listopad 2013

Soutěž o Pohár starosty Prahy 10

- 11.12.2013 - obor cukrář "Vánoce našich babiček"

- 5.2.2014 - obor kuchař "Staročeský pokrm v moderním pojetí"

Soutěž GASTRO VAVŘINEC - Oslavy Sv. Vavřince Kladno - VIII/2014

 

KURZY

Barmanský kurz - pro II. r. oboru Číšník ... termín bude upřesněn

Kurz ve vyřezávání ovoce a zeleniny ... pokud naplníme kapacitu 10ti účastníků

OBOR KUCHAŘ

  • 9.11.2017            ČESKÝ KAPR 2016
  • 29.11.2017          SOU Gastronomie - na téma "Pokrm ze pstruha"
  • 5.12.2017            LÁZEŇSKÝ POHÁREK 2017 Karlovy Vary
  • 18.-21.1.2018      GASTRO JUNIOR - finále Brno

  

OBOR CUKRÁŘ

  • 18.-21.1.2018       GASTRO JUNIOR - finále Brno
  • 21.2.2018             SOU Gastronomie - na téma "Svatý Valentýn"

 

 OBOR ČÍŠNÍK

  • 18.-21.1.2018       GASTRO JUNIOR - finále Brno
  • 24.1.2018             SOU Gastronomie - na téma "Na vlnách moninové fantazie"
     

 

V příštím školním roce plánujeme pro žáky výrobních oborů dvoudenní kurzy ve vyřezávání:

1.) základní kurz - ovoce a zelenina

      6. - 7.2.2018

Cena tohoto kurzu je pro naše žáky 1.350,--.

Svou účast nutné fixně potvrdit nejpozději do 31.10.2017.

Platbu prosíme provést do 31.1.2018.

 

2.) pokračovací kurz - melouny a květy

 

Cena tohoto kurzu je pro naše žáky 1.350,--.

Svou účast nutné fixně potvrdit nejpozději do ..........

Platbu prosíme provést do ..........

 

Děkujeme.

 

Minimální počet účastníků je 6. V případě menšího počtu se kurz překládá na další školní rok.